Fandom

Grand Theft Wiki

Grand Theft Auto: Vice City

8pages on
this wiki
Add New Page
Opmerkings0 Share
GTA VC cover.jpg

Grand Theft Auto: Vice City of GTA Vice City is het tweede spel in de GTA III era. Het spel speelt zich 15 jaar eerder af dan GTA III. GTA Vice City speelt zich af in het zonnige Vice City in Florida in het jaar 1986.

Het verhaalEdit

Welkom in Vice City, een groot stedelijk gebied die uitrekt van het strand tot de moerassen. Een stad die overloopt in vreugde en degradatie.

Tommy Vercetti wordt naar Vice City gestuurd door zijn oude baas, Sonny Forelli. Maar alles verloopt niet even soepeltjes bij zijn aankomst in de wereldstad Vice City. Tommy wordt in een valstrik gelokt en verliest alles. Sonny wil zijn geld terug, maar de bendes en corrupte politieagenten staan hem in de weg. Het ziet ernaar uit dat het grootste gedeelte van Vice City, Tommy dood wil hebben. Zijn enige mogelijkheid is terugslaan en de stad overnemen.

Release dataEdit

Playstation 2Edit

PCEdit

XBOXEdit

BeoordelingenEdit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki