FANDOM


GTA SA cover

Grand Theft Auto: San Andreas is ontworpen door Rockstar North. Het spel is erg groot, er zijn 3 grote steden (Los Santos, San Fierro en Las Venturas) en ook vele kleine dorpjes. Het spel speelt zich af in 1992, als Carl Johnson, beter bekend als CJ, terugkeert naar zijn geboortestad Los Santos.

Het verhaalEdit

Vijf jaar geleden ontsnapte Carl Johnson aan het krankzinnige leven van Los Santos, San Andreas, een stad die ten onder gaat aan bendeoorlogen, drugs en corruptie. Een stad waar filmsterren en miljonairs moeten oppassen niet ten prooi te vallen aan dealers en gang-leden.

We zijn nu aangeland in de jaren '90 en Carl moet terug naar huis. Zijn moeder is vermoord, zijn familie verscheurd en met zijn jeugdvrienden gaat het helemaal de verkeerde kant op. Als hij terugkeert naar zijn oude buurt, wordt hij door een paar corrupte agenten beschuldigd van moord. CJ moet zijn familie zien te redden en de baas van de straat te worden en begint aan een tocht die hem door heel San Andreas voert.

Release dataEdit

Playstation 2Edit

PCEdit

XBOXEdit

BeoordelingenEdit

Externe linkEdit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.